Μπισκότα μελιού για το γιορτινό τραπέζι!

Τα αυγά είναι ένα από τα συστατικά των μπισκότων μελιού. Παρέχουν στον οργανισμό πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και ευεργετικά λιπαρά οξέα. Μπορούν επίσης να περιέχουν φολικό οξύ και βιταμίνη Β12, επίσης περιέχουν, ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Απαραίτητο συστατικό για να φτιάξετε μπισκότα μελιού για το γιορτινό τραπέζι!

Το μέλι, είναι ένα αντισηπτικό και θεραπευτικό προϊόν της φύσης. Επιπλέον, είναι γνωστό για τις καθαριστικές του ιδιότητες. Αυτό το φυσικό προϊόν βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και γι ‘αυτό βοηθά στην πρόληψη αλλεργιών και κρυολογήματος. Μεταξύ των ιδιοτήτων του είναι επίσης η υποβοήθηση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος.

Συστατικά:

  • 250 γρ. αλέυρι
  • 100 γρ. βούτυρο
  • αυγό
  • 3 κουταλιές ζάχαρη
  • 4 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγιά.

Προμηθευτείτε μέλι από την μεγάλη γκάμα Ελληνικού μελιού που διαθέτουμε ή από επιλεγμένο μέλι από όλο τον κόσμο!

Για μοναδικά αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε μέλι από γκότζι (goji) που θα βρείτε μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

-Beelive Health & Wellness

Πώς να φτιάξετε τα μπισκότα μελιού:

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα 250 γρ. αλεύρι . Σε ξεχωριστό δοχείο, σπάστε το αυγό και χτυπήστε το καλά. Ρίχνουμε το χτυπημένο αυγό στο μπολ με το αλεύρι και τη μαγιά.
  2. Προσθέστε τα 100 γρ. βούτυρο, το οποίο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέστε το μέλι και τη ζάχαρη.
  3. Προχωρήστε στην ανάμιξη έτσι ώστε όλα τα στοιχεία να μπορούν να ενσωματωθούν με ομοιογενή τρόπο. Συνεχίστε τη διαδικασία ανάμειξης μέχρι να επιτευχθεί μια συμπαγής ζύμη. Αφήστε το για 10 λεπτά να ηρεμήσει.
  4. Πασπαλίζουμε τη ζύμη με λίγο αλεύρι σε έναν πάγκο εργασίας και, με τη βοήθεια ενός πλάστη, απλώνουμε τη ζύμη. Η ζύμη πρέπει να έχει πάχος περίπου 2 cm.
  5. Με τη βοήθεια των κοπτών μπισκότωνκόψτε τη ζύμη και τοποθετήστε τα σχήματα σε ένα λαδωμένο δίσκο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί δίσκος με κερί.
  6. Προθερμάνετε το φούρνο για περίοδο 15 λεπτών σε θερμοκρασία 175°C. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, τοποθετήστε το δίσκο με τη ζύμη στο φούρνο.
  7. Ανάλογα με το φούρνο, 15 έως 20 λεπτά πρέπει να είναι αρκετά
  8. Βγάλτε τα και αφήστε τα να κρυώσουν. Τέλος, σερβίρετε τα μπισκότα μελιού σκέτα ή με λίγη κανέλα στο πάνω μέρος.
Μπισκότα μελιού
Μπισκότα μελιού για το γιορτινό τραπέζι

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: